Kompania jonë ofron mundësi të shkëlqyera punësimi për individët të cilët kërkojnë të bëhen pjesë e një ambienti të përkushtuar ndaj cilësisë dhe krijimit të vilave të drurit të mahnitshme. Ne jemi një ekip i përkushtuar dhe kriativ, duke punuar së bashku për të krijuar vepra të artit arkitektonik dhe për të realizuar ëndrrat e klientëve tanë. Kërkojmë profesionistë të përvojshëm dhe të përkushtuar, të cilët kanë pasion për dizajnin dhe ndërtimin e vilave me bazë druri, si dhe aftësinë për të punuar në një mjedis bashkëpunues dhe stimulues. Në kompaninë tonë, vlerësojmë zhvillimin personal dhe profesional të ekipit tonë dhe ofrojmë mundësi për rritje dhe avancim në karrierë. Nëse jeni gati për sfida të reja dhe për të kontribuar në krijimin e veprave të mahnitshme, ju inkurajojmë të aplikoni për një pozicion në kompaninë tonë.

kontakt

Rezervo takim / interviste pune.