Contact

KONTAKT

Nëse keni ndjenjën e frymëzimit për të krijuar një vilë të drurit të personalizuar dhe të mahnitshme që shpreh identitetin tuaj unik, ju inkurajojmë të na kontaktoni sot për të filluar rrugëtimin tuaj të pashembullt drejt krijimit të një ambienti të veçantë dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja, ku vizioni juaj do të përjetohet në çdo detaj.

Specializuar në stilin dhe teknikën skandinave, kompania jonë ofron shërbime të ndryshimit dhe rimodelimit të planimetrisë, duke ju mundësuar të transformoni shtëpinë tuaj të vjetër në një model skandinav modern dhe minimalist, me ambientet e ndriçuara, pastruese dhe funksionale që karakterizojnë këtë stil të mahnitshëm.

Mobile

+355 69-20-45-118

Mobile

+46 76-20-21-911

Address 1

Albania

Address 2

Europe

Website

www.vogliconstruction.com

E-mail

vogliconstruction@gmail.com

kontakt

Rezervo sot një takim, per vilen tende te endrrave!