WE ARE

rreth nesh

Kompania jonë ofron shërbime të specializuara për ndryshimin dhe rimodelimin e planimetrisë së shtëpive të vjetra në një model skandinav të veçantë. Vilat tona të drurit mbështeten në stilin dhe teknikën skandinave, duke ju ofruar mundësinë unike për të transformuar shtëpinë tuaj të vjetër në një ambient modern, minimal dhe funksional, që përshtatet me harmoni me mënyrën e jetesës skandinave.

informacion rreth nesh

Dizajnerë profesionistë

Ne punojmë me ekipin e dizajnerëve profesionistë të talentuar për të krijuar vilat e drurit me dizajn të jashtëzakonshëm. Dizajnerët tanë kanë përvojë të gjerë në industrinë e ndërtimit dhe njohin tendencat e fundit në arkitekturë dhe dizajn. Ata ofrojnë zgjidhje kreative dhe të përshtatshme për çdo projekt, duke siguruar që vilat tona të drurit të jenë vepra të artit të krijuara me kujdes dhe pasion.

100%

Ne jemi një kompani e specializuar, 100% e fokusuar në konceptim dhe ndërtim të vilave të drurit.

25+

Më shumë se një çerek shekulli e dedikuar për krijimin e vilave të drurit me pasion dhe profesionalizëm.

25

vite eksperience

Me 25 vite eksperiencë, kompania jonë është e njohur për cilësinë e lartë dhe përvojën e rrallë në ndërtimin e vilave me bazë druri, duke sjellë endrrat në jetë për klientët tanë të vlerësuar.

Vilat tona të drurit shkëlqejnë për estetikën e tyre unike, cilesine e larte të ndërtimit dhe përdorimin e materialeve natyrore për një ambient të jashtëzakonshëm.

01

Cilesi e larte

Ne e vendosim cilësinë si prioritetin kryesor në çdo aspekt të biznesit tonë. Përdorimi i materialeve të larta cilësisë dhe puna e kujdesshme në çdo fazë të projektit sigurojnë që vilat tona të drurit të jenë të rrallë dhe të përshtatshme për klientët tanë.
03

Mjedisi dhe qëndrueshmëria

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe mjedisit dhe qëndrueshmërisë. Përdorimi i materialeve natyrore, praktikat e ndërtimit të qëndrueshëm dhe inkurajimi i mënyrave të jetesës së përgjegjshme janë thelbësore në projektet tona të vilave të drurit.
02

Kreativitet dhe dizajn inovativ

Ne inkurajojmë kreativitetin dhe dizajnin inovativ për të krijuar vilat e drurit që dallojnë për estetikën e tyre unike. Përdorimi i teknologjive të fundit dhe angazhimi i arkitektëve dhe dizajnerëve të përvojshëm me perkushtim.
04

Partneritet me klientët

Ne vlerësojmë partneritetin me klientët tanë dhe e konsiderojmë atë si faktorin kyç për suksesin tonë. Kemi një qasje të personalizuar ndaj secilit klient, dëgjojmë me kujdes nevojat e tyre dhe punojmë së bashku me ta në çdo hap të projektimit dhe ndërtimit të vilave të drurit.

kontakt

Rezervo sot një takim, per vilen tende te endrrave!