Krijoni shtëpinë tuaj të ëndrrave!

Mirësevini në vilat tona të bazuara në dru! Këto vila tërheqëse janë një shembull i përkushtimit tonë ndaj natyrës dhe ambientit të jashtëzakonshëm. Përbëhen nga materiale druri të zgjedhur me kujdes dhe janë projektuar për të ofruar një përvojë unike të jetesës në një mjedis natyror!

Informacion rreth nesh

Dizajnerë profesionistë

Ne punojmë me ekipin e dizajnerëve profesionistë të talentuar për të krijuar vilat e drurit me dizajn të jashtëzakonshëm. Dizajnerët tanë kanë përvojë të gjerë në industrinë e ndërtimit dhe njohin tendencat e fundit në arkitekturë dhe dizajn. Ata ofrojnë zgjidhje kreative dhe të përshtatshme për çdo projekt, duke siguruar që vilat tona të drurit të jenë vepra të artit të krijuara me kujdes dhe pasion. Në përputhje me stilin dhe teknikën skandinave, vilat tona të drurit ofrojnë një ndryshim dhe rimodelim të planimetrisë, duke u mundësuar klientëve të transformojnë shtëpinë e tyre të vjetër në një model të shkëlqyeshëm skandinav, të përshtatshëm për mënyrën e tyre të jetesës.

100%

Ne jemi një kompani e specializuar, 100% e fokusuar në konceptim dhe ndërtim të vilave të drurit.

25+

Më shumë se një çerek shekulli e dedikuar për krijimin e vilave të drurit me pasion dhe profesionalizëm.

projektet

Projekte te realizuara

Projektet tona të realizuara me sukses ndër vite kanë përcjellë një histori të arritjeve, duke krijuar vilat e mrekullueshme dhe të përshtatshme me bazë druri për klientët tanë të befasuar. Një galeri e projekteve të suksesshme të biznesit tonë vërteton aftësitë tona në ndërtimin e vilave të shkëlqyera me bazë druri, duke përfshirë dizajnin e sofistikuar, ndërtesën e cilësisë së lartë dhe rezultate të përsosura për klientët tanë të kënaqur.

KOMENTE

Komente nga Klientet tane

Klientët tanë shprehin kënaqësi të madhe për cilësinë e shërbimit dhe angazhimin tonë të përkushtuar në çdo fazë të projektit. Ata falënderojnë për kreativitetin tonë në dizajn, përdorimin e materialeve të larta cilësisë dhe përfshirjen tonë në çdo detaj. Klientët tane vlerësojnë rezultatin e mrekullueshëm që krijojmë dhe rekomandojnë me kënaqësi shërbimet tona në ndërtimin e vilave me bazë druri.

dizenjues perfekte

Dizajni i vilës së mrekullueshme me bazë druri të ndërtuar nga kjo kompani më bëri të ndihem si të jetoj në një veprë arti çdo ditë.
Mike Dolce

te shpejte dhe efektive

Jam e kënaqur plotësisht me shpejtësinë dhe efektivitetin e shërbimit të tyre, projektimi dhe ndërtimi i vilës u realizua me një profesionalizëm të rrallë.
Sarah Johnson

ambiente ekologjike

Ambientet ekologjike të krijuara nga kjo kompani më kanë bërë të ndjehem në harmoni të plotë me natyrën, duke më ofruar një jetë të qëndrueshme dhe të shëndetshme në vilën time..
Peter Clarke

Galeria jone

te dhenat e fundit nga galeria jone

Galeria e fundit e biznesit shfaq projektet më të fundit të ndërtuara me sukses, duke treguar përvojën dhe vizionin tonë të vazhdueshëm në krijimin e vilave të drurit të mahnitshme për klientët tanë.

Video ilustruese e disa projekteve të përfunduar!

Foto ilustruese të disa projekteve!

kontakt

Rezervo sot një takim, per vilen tende te endrrave!